DVD replicatie & DVD duplicatie

DVD duplicatie en DVD replicatie zijn gebaseerd op hetzelfde principe als CD duplicatie en CD replicatie. Het spreekt voor zich dat het grootste verschil het medium is waarop de kopie gemaakt wordt.

Wanneer kiest u nu voor duplicatie en wanneer voor replicatie?

DVD duplicatie is de beste keuze wanneer u kleinere aantallen bestelt. Voor deze techniek is het niet noodzakelijk om een glassmaster te maken. Voor DVD duplicatie maken we steeds gebruik van computertorens. In tegenstelling tot DVD replicatie is het niet nodig om drukfilms per kleur te maken. Al het drukwerk gebeurt bij DVD duplicatie immers digitaal.

cd duplicatie cd duplicatie cd duplicatie cd duplicatie cd duplicatie

Doordat DVD duplicatie over kleine aantallen gaat, is de opstartkost behoorlijk laag. We raden u dan ook aan om voor deze techniek te kiezen als u minder dan 500 stuks nodig heeft. Indien u meer exemplaren nodig heeft, is het interessanter om te kiezen voor DVD replicatie.

Werkwijze

Voor we met de productie beginnen, is het noodzakelijk dat u ons een master CD aanlevert. Bij voorkeur gebruikt u hiervoor merk DVD's. Hierdoor voorkomt u veel voorkomende problemen in het brandproces en kunnen we u de beste kwaliteit garanderen voor al uw DVD duplicatie's en DVD replicatie's.

Als u beroep doet op DVD duplicatie of DVD replicatie dan raden wij u aan om de DVD niet on the fly te branden. Daarenboven kan u ook de optie disc at once aanzetten en alle geopende programma's afsluiten. Hierdoor voorkomt u al heel wat problemen.

cd duplicatie cd duplicatie cd replicatie 2 cd replicatie 3 cd replicatie 4

Tele-Disk investeert continu in zijn machinepark. Hierdoor hebben wij de DVD replicatie volledig kunnen automatiseren, zodat we op een korte tijd uw bestelling kunnen verwerken en dit aan de hoogste kwaliteit. Het is evident dat deze techniek het best geschikt is voor het repliceren van grote aantallen

Kort samengevat:

Kenmerken DVD duplicatie Kenmerken DVD replicatie
Kleine aantallen: < 500 stuks Grote aantallen: > 500 stuks
Worden gebrand met een computertoren Geautomatiseerd proces: modern machinepark
Geen glassmaster nodig Teledisk maakt uw glassmaster
Geen drukfilms per kleur nodig Bedrukking met zeefdruk of offset

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor DVD duplicatie en DVD replicatie.

Tele-Disk staat niet alleen garant voor zijn hoge kwaliteitsnormen. Wij streven er eveneens naar om de levering van uw DVD duplicatie's en uw DVD replicatie's zo snel mogelijk uit te voeren.