DVD persen

DVD persen is een machinaal proces dat een minimale kans op beschadigde schijfjes garandeert. Alle data wordt op de schijfjes geperst, waardoor de gegevens langer bewaard blijven dan een DVD die op traditionele manier gebrand wordt.

DVD persen levert uiteraard nog andere voordelen op. Doordat alle data gepest wordt levert dit een maximale compatibiliteit met allerhande toestellen op. Hierbij denken we vooral aan DVD-spelers. Wanneer u bijvoorbeeld een DVD gebruikt die gebrand werd via een duplicatietoren, dan kan het voorvallen dat het schijfje niet op alle DVD-spelers naar behoren werkt. Dit is niet het geval bij DVD's persen. Deze techniek levert u een perfecte kopie op die afspeelbaar is op alle mogelijke DVD-spelers en garandeert een veel langere levensduur van uw DVD's.

Het proces "DVD persen" is dus ideaal geschikt voor het opslaan van langspeelfilms, bedrijfsfilmpjes, computergames, de catalogus van uw producten enz?

Doordat DVD persen gebeurt vanaf een minimumoplage van 500 exemplaren brengt dit een lagere kostprijs met zich mee.

Bovendien is het DVD persen volledig geautomatiseerd. Dit wil zeggen dat er geen manuele tussenkomst nodig is. Op deze manier sparen wij voor u extra kosten uit wat opnieuw resulteert in een lagere stukprijs.

Een andere veelgebruikte benaming van DVD persen is DVD replicatie.

Wilt u graag meer informatie omtrent het DVD persen? Neem gerust contact met ons op en wij bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

tele-disk CD & DVD Pressing, Printing & Packing bvba