CD replicatie & CD duplicatie

Als u op zoek bent naar CD duplicatie of CD replicatie, dan bent u bij Tele-Disk aan het juiste adres. U kan op ons beroep doen voor allerhande opdrachten, zowel klein als groot.

CD Duplicatie

CD duplicatie en CD replicatie verschillen van elkaar in die mate dat CD duplicatie gebruikt wordt voor kleine aantallen. Bij dit proces wordt gebruik gemaakt van een computertoren. Dit heeft als voordeel dat bij CD duplicatie geen glassmaster gemaakt moet worden. Ook het maken van drukfilms per kleur is overbodig, want in tegenstelling tot CD replicatie gebeurt bij CD duplicatie alle drukwerk digitaal.

cd duplicatie cd duplicatie cd duplicatie cd duplicatie cd duplicatie

De opstartkosten bij CD duplicatie zijn laag. Hierdoor is deze techniek ideaal voor hoeveelheden van minder dan 500 stuks. Van zodra u meer dan 500 stuks wil raden wij u aan om gebruik te maken van CD replicatie.

Als u voor CD duplicatie of CD replicatie kiest, dient u een master CD aan te leveren. Hierbij raden wij u aan om gebruik te maken van merk CD's. Op deze manier voorkomt u vaak voorkomende brandfouten en kunnen wij u een zo hoog mogelijke kwaliteit garanderen voor uw CD duplicatie's en CD replicatie's.

Een ander belangrijk punt is dat u deze master aan een snelheid van 16 speed brandt. Opnames in deze kwaliteit staan garant voor de beste kwaliteit omdat de data dieper op de CD gebrand kan worden.

cd duplicatie cd duplicatie cd replicatie 2 cd replicatie 3 cd replicatie 4

Voor CD replicatie's en CD duplicatie's is het eveneens aan te raden om de schijven niet on the fly te maken en gebruik zeker de optie disc at once. Het afsluiten van alle andere geopende applicaties kan veel problemen voorkomen.

CD Replicatie

Voor CD replicatie wordt uw master CD gekopieerd naar een glassmaster die gebruikt wordt voor het persen van uw schijven. Dankzij deze techniek kunnen op een korte tijd grote aantallen geproduceerd worden. Dit is te danken aan de continue investeringen die Tele-Disk maakt. Ons productieproces voor CD replicatie is volledig geautomatiseerd om zo de beste kwaliteit af te leveren. Het spreekt voor zich dat deze methode veel voordeliger is bij grote aantallen.

Tele-Disk staat naast kwaliteit eveneens garant voor een snelle en onberispelijke levering van uw CD duplicatie's en CD replicatie's.

Kort samengevat:

Kenmerken CD duplicatie Kenmerken CD replicatie
< 500 stuks > 500 stuks
Geen glassmaster Glassmaster wordt door ons gemaakt
Geen drukfilms per kleur Bedrukking met zeefdruk of offset
Branden met computertoren Professioneel en geautomatiseerd proces

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor CD duplicatie en CD replicatie.

Tele-disk CD & DVD Pressing, Printing & Packing bvba